Η Ε.Δ.Ο.Κ έκοψε τη πίτα της στον Πειραιά

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 07:51
Η Ε.Δ.Ο.Κ. (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων), σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της στον Πύργο του Πειραιά, έκοψε την καθιερωμένη πίτα, εγκαινιάζοντας τη νέα χρονιά.
 
 
 
Παρουσία εκπροσώπων των δήμων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, εθελοντών και απλού κόσμου, υπήρξαν οι απαραίτητες ευχές, δόθηκαν τα αστέρια στους «επιτυχόντες» της περασμένης χρονιάς, και φυσικά χειροκροτήθηκε το έργο της ομάδας, που με λίγα μέσα καταφέρνει να βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
 
 
 
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους:
 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ :
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ : ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΑΙΓΙΝΗΤΗ ΑΝΝΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΡΈΜΠΕΛΟΥ ΑΝΝΑ & ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ &μέλος ΕΔΟΚ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΜΕΛΟΣ ΕΔΟΚ : ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 
Ε.Δ.Ο.Κ.  ΑΜΟΡΓΟΥ,  Ε.Ο.Π.Π. , Ο.Δ.Ι.Κ. , Δ.Α.Κ. Ν. ΒΟΥΤΖΑ. Ε.Σ.Σ.Ε.Ε.Δ.Α, 
 
 
 
 
Η ΕΔΟΚ  είναι μη κυβερνητική οργάνωση που υπάγεται στην Πολιτική Προστασία. Ιδρύθηκε το 2008 από μια ομάδα 25 ατόμων που πίστεψαν στο όραμα του εθελοντισμού.
 
 
 
«Ξεκίνησε με ανθρώπους του επαγγέλματος όπως εγώ που ήμουν στις ομάδες διάσωσης πολεμικής αεροπορίας,  και τώρα που αποστρατεύτηκα  αποφασίσαμε με φίλους να πάμε στον Ερυθρό σταυρό, φτιάξαμε το τμήμα του ΕΕΣ στον Πειραιά και μετά ανοίξαμε το δικό μας το 2008.Η ΕΔΟΚ ξεκίνησε με λίγα άτομα και τώρα αυξάνονται 70-80 μέλη, κι η αποστολή τους  είναι εθελοντισμός. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που κάνουμε σε μέλη είναι στον κλασσικό μαραθώνιο που συγκεντρώνουμε 50 με 55 άτομα», λέει στο portcity.gr ο πρόεδρος της ομάδας Παντελής Καστρινάκης.
 
 
 
Τα γραφεία της ΕΔΟΚ, στεγάζονται στον Πύργο του Πειραιά στον 2ο όροφο και τα τηλέφωνα είναι: 210 4172249 www.edok.gr  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.