ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τις ποινές που προβλέπει η ΔΕΑΒ, καθώς επίσης και για τις απαγορεύσεις που θα ισχύσουν από τούδε και στο εξής, αλά και για τον τρόπο εισόδου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από σήμερα η εφαρμογή των 4 μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού

Έναν αλευροπόλεμο ξεκινά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στο πλαίσιο του 30ου Καρναβαλιού. Το έθιμο των Αλευρομουτζουρωμάτων θα αναβιώσει την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Παιδική Στέγη).

Σε μια εποχή που ο θεσμός της οικογένειας, αμφισβητείται, βάλλεται και δοκιμάζεται έντονα, τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) λαμβάνουν μια πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης του σημαντικού αυτού πυλώνα της κοινωνίας μας.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η ψηφιοποίηση των οικοδομικών αδειών της Πολεοδομίας Πειραιά, ένα μεγάλο έργο το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας και στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και υλοποιείται στον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Την επέκταση της γραμμής του μετρό προς το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου Πειραιώς ζητούν με κοινή επιστολή  τους  προς την Α.Ε. ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μιχαήλ Σφακιανάκης

Επιστολή με την οποία συγχαίρει τον διοικητή της ΑΑΔΕ,  για το  «Εγχειρίδιο–Οδηγό για την εξαγωγή εμπορευμάτων», απέστειλε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης.

Τιμητικές βραβεύσεις του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Ηλία Υφαντή  και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς

Μουσικές, χοροί και δράσεις για παιδιά στο πνεύμα των ημερών

Show 1 page of 27